Харчове виробництво
HACCP є системою ідентифікації, оцінки та контролю небезпечних факторів всього виробничого ланцюжка харчових продуктів – починаючи від приймання сировини і закінчуючи реалізацією кінцевому споживачу.
Стандарт ISO 22000 охоплює всі етапи виробництва харчових продуктів – починаючи від контролю якості сировини і закінчуючи матеріалом упаковки, а також умови транспортування, зберігання та реалізації готової продукції.
Заснована на стандартах FSSC 22000 – це надійна схема сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів, що має міжнародне визнання.
Міжнародний стандарт IFS заснований на принципах НАССР та ISO 9001 та орієнтований на забезпечення безпеки харчової продукції при її виготовленні та упаковці.
Даний стандарт контролює хімічне, мікробіологічне, радіаційне забруднення і механічне засмічення практично всіх видів сільгосппродукції тваринного і рослинного походження протягом повного циклу виробництва.
BRCGS Food issue 8 – Міжнародний стандарт безпеки та якості харчових продуктів, розроблений Британським консорціумом роздрібної торгівлі.

Виробництво

ISO 50001 – стандарт на системі енергетичного менеджменту забезпечує будь-яку організацію повноцінною стратегією дій, що дозволяє досягти підвищення ефективності енергосистеми, і, як результат, отримати значну економію енергоресурсів.
ISO 45001 – містить вимоги щодо організації системи управління професійною безпекою та здоров'ям. Він забезпечує зниження ризиків для безпеки та здоров'я працівників під час виконання трудових обов'язків, зменшує ймовірність виникнення нещасних випадків...
Міжнародний стандарт містить вимоги до системи екологічного менеджменту (СЕМ). Цей документ було розроблено для того, щоб зменшити вплив діяльності підприємства на довкілля. У багатьох державах, у тому числі і в Україні, ISO 14001 прийнято як національний стандарт.
Медицина
Міжнародний стандарт GMP є основним документом, за яким здійснюється сертифікація фармацевтичних виробництв у всьому світі. Ліки, активні інгредієнти, харчові добавки (Бади), медичні пристрої та діагностичне обладнання виготовляються в строгій відповідності з його вимогами.
Міжнародний галузевий стандарт ISO 13485 містить вимоги до системи менеджменту якості підприємств, що беруть участь в ланцюжку створення медичного обладнання. Його застосування необхідно виробникам, які випускають матеріали і компоненти для медичних виробів, компаніям, проектує і виготовляє медичні вироби, а також сервісним організаціям.
Міжнародний стандарт ISO 17025 є основним для випробувальних і калібрувальних лабораторій. Він містить вимоги до рівня кваліфікації співробітників, працездатності лабораторного обладнання, умов, у яких проводяться вимірювання, що використовуються методиками, ведення документообігу і т. д.

Система менеджменту якості

Міжнародний стандарт ISO 9001 встановлює вимоги до функціонує на підприємстві системи менеджменту якості (СМЯ), дотримання яких гарантує високу якість його роботи і надійність як партнера і постачальника.
Цілі Міжнародної системи сертифікації сталого розвитку та вуглецю (ISCC) полягають у створенні міжнародної, практично життєздатної та прозорої системи сертифікації біомаси та біоенергії.

ВИРОБНИЦТВО КОРМІВ

GMP+ – це стандарт, який призначений забезпечувати безпеку різних кормів, інгредієнтів, преміксів, комбікормів, а також харчових добавок для тварин.
IT І ІФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА
Стандарт ISO 27001 призначений для сертифікації систем менеджменту інформаційної безпеки (СМІБ) в будь-якій організації. Виконання його вимог дозволяє мінімізувати ризики втрат інформаційних активів підприємства, що дуже актуально в даний час.
© 2023 MNC Group
  • Смирнов Олександр, Директор МНС ГРУП
  • Адреса: Україні, м. Харків, Проспект Науки 60