HACCP | Харчове виробництво

HACCP являє собою систему ідентифікації, оцінки і контролю небезпечних чинників всього виробничого ланцюжка харчових продуктів – починаючи від приймання сировини і закінчуючи реалізацією кінцевому споживачеві. Вона працює на випередження, дозволяючи ефективно запобігати ризики і отримувати якісну і безпечну продукцію, що відповідає міжнародним вимогам.

Система HACCP може застосовуватися організаціями, які випускають харчові продукти, які виготовляють упаковку або займаються їх продажем.

Переваги сертифікації компанії за стандартом HACCP
Наявність на підприємстві сертифікованої системи HACCP не тільки забезпечує суворий контроль за безпекою харчової продукції та зменшує ризики її забруднення на всіх етапах виробництва, але і виводить його діяльність на якісно новий рівень. Даний сертифікат:
  • дає документальне підтвердження безпеки харчової продукції;
  • сприяє зростанню довіри до продукції з боку споживачів;
  • залучає нових партнерів, зацікавлених у якісної продукції;
  • збільшує шанси компанії на перемогу в тендері;
  • відкриває вихід на міжнародний ринок.
Система HACCP використовується в більшості країн світу, причому в Європі, США, Канаді, Новій Зеландії, Японії її впровадження потрібно на законодавчому рівні.

Чому клієнти обирають нас?
Ми є офіційним представником німецького органу з сертифікації TUV і гарантуємо високу якість надаваних послуг. Наша команда експертів у галузі харчової безпеки понад 10 років проводить аудити підприємств на відповідність принципам HACCP.
Звернувшись до нас, ви отримаєте:
  • консультаційну підтримку;
  • безкоштовний передсертифікаційний аудит;
В базі МНС Груп вже близько 100 підприємств. Станьте і ви клієнтом нашої компанії!
© 2023 MNC Group
  • Смирнов Олександр, Директор МНС ГРУП
  • Адреса: Україні, м. Харків, Проспект Науки 60