Основні аспекти системи менеджменту безпеки харчових продуктів
Організація проведення внутрішнього аудиту відповідно до вимог стандарту
Компанія MNC Group запрошує Вас взяти участь у курсі «Вимоги системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до вимог стандарту ISO 22000:2018» та ISO 19011
Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
1 день
Вимоги стандарту ISO 22000:2018 – ключові зміни
Нові вимоги та інтерпретація даних вимог
Внутрішні та зовнішні чинники, що впливають на СУБХП. Методи їх визначення. Контекст організації
Лідерство. Планування
Забезпечення
Функціонування
Вимоги Наказу Мінагрополітики №590, ISO/TS 22002-Х – основні акценти на дотримання Програм-передумов.
2 день
Функціонування (продовження)
Функціонування (продовження)
Оцінювання функціонування
Поліпшування
*Після кожного розділу практичний модуль.
3 день
Організація процесу внутрішнього аудиту у відповідності до стандарту ISO 19011:2018.
Рекомендації з проведення процес-орієнтованих та ризик- орієнтованих внутрішніх аудитів»