FSSC 22000 Version 5.1
«Оновлення СУБХП у відповідності до версії 5.1 схеми сертифікації FSSC 22000 (Аналіз змін Додаткових вимог та нові документи - «Керівництво: Культура безпечності харчових продуктів», «Керівництво по очищенню транспортних резервуарів»).
Тема "FOOD FRAUD і FOOD DEFENSE" є актуальною, оскільки є новою вимогою, якій повинні відповідати всі харчові підприємства відповідно до положень FDA Закону про модернізацію безпеки харчових продуктів (FSMA). Ви дізнаєтеся про те, як розробити комплексний план захисту продуктів харчування, який відповідає нещодавно введеним правилам FDA, з нашим простим у навігації змістом курсу та керівництвом для учасників
Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
2-й день 06.12.2022