КУРС СТАНДАРТУ ISO 22000:2018

Основні аспекти системи менеджменту безпеки харчових продуктів

Організація проведення внутрішнього аудиту відповідно до вимог стандарту


Шановні друзі та колеги!

Компанія MNC Group запрошує Вас взяти участь у курсі «Вимоги системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до вимог стандарту ISO 22000:2018» та ISO 19011

ПРОГРАМА
ЩО МИ ВИВЧИМО?
  • Переваги впровадження системи ISO 22000 (НАCСР) на підприємствах харчового виробництва;
    1
  • Основні вимоги законодавчої бази України та ЄС щодо розробки СМБПП на харчових підприємствах;
    2
  • Основні принципи та вимоги розробки та впровадження системи HACCP відповідно до нової версії стандарту ISO 22000:2018;
    3
  • Організація та проведення внутрішнього аудиту відповідно до рекомендацій стандарту ISO 19011:2018;
    4
НАВЧАННЯ
ГОЛОВНІ ПИТАННЯ
Вікторія Дюкова,
Тренінг-Менеджер
Адреса: Україна, м. Харків,
проспект Науки 60
Тел: +380673340411
Mail: coordinator@mnc.in.ua

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.

© 2023 MNC Group
  • Смирнов Олександр, Директор МНС ГРУП
  • Адреса: Україні, м. Харків, Проспект Науки 60